Dr.Brown's četka za čišćenje flašica

Četka je napravljena za pranje svih Dr.Brown’s flašica. Kombinacija četkica i sunđera obezbeđuje detaljno čišćenje flašice. Na drugom kraju četke se nalazi grublji silikonski nastavak koji možete koristiti za čisćenje cucli. Uz četku dobijate i postolje kako ne bi isprljali četku prilikom odlaganja. Moze se prati i u mašini za pranje sudova – uvek na gornjoj polici.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 

Dr.Brown's DELUXE četka za čišćenje

Za razliku od klasične Dr.Brown’s četke, ova četka nema sundjer na svom vrhu. Čišćenje flašica se vrši uz pomoć mekanih, ali čvrstih silikonskih četkica. Ergonomski dizajnirana drška,izrađena od višeslojnog silikona, omogućava optimalno prijanjanje prilikom pranja. Kao i prethodna četka, i ova na svom drugom kraju sadrži grublji silikonski nastavak za pranje cucli. Takođe se može prati na gornjoj polici mašine za sudove.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 

Dr.Brown's četkice za čišćenje flašica

Mala metalna četkica koju dobijete uz flašicu služi za pranje delova sistema za odvođenje vazduha koji poseduje svaka Dr.Brown’s flašica. Pored toga, može se koristiti i za pranje trening čaša, kao i trening čaša sa slamčicom. Dotrajale četkice možete zameniti novim – rezervno pakovanje sadrži četiri metalne četkice.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Beograd, Čukarica, Dostojevskog 17
(011) 305 77 66
info@lenababygroup.rs